8 Eylül 2013 Pazar

Ürgüp Seyahat Acentaları Birliği neden Kapalı ? | Nevşehir Haber | Nevşehir Kapadok

Ürgüp’te yurtdışı turları hizmet veren bir kaç seyahat acentasından gelen şikayetler hız kesmeden devam ederken. Türsab’ın Ürgüp şubesinin neden kapalı olduğu dillerden düşmüyor.Acenta sahipleri bir çok evrak için gittikleri Türsab’ın kapalı olmasından endişeli olduklarını ve işlerinin tatil aksadığını belirtirken, işlerimizi İstanbul Türsab’a fax veya posta yoluyla çözmeye çalışıyoruz dedikleri kafalarda soru işaretleri bırakıyor.


tursab-kapali-urguphaberAcentalar yıllık aidatlarını verdiklerini ve aylık olarak bültenleri aldıklarını belirtirken böyle büyük bir turizm merkezinde Türkiye’nin acentalar karadeniz turu birliğinin seyahat ofisinin antalya otelleri kapalı olması akıllarda Türsab’ın Ürgüp yetkililerinin nerde olduğu, ofislerinin neden kapalı olduğu manidar bir şekilde soru işaretleri oluşturmaktadır.


Evrakları biriken 3 acentanın şikayetleri ve tedirginlikleri sürerken, bizden evrak istediler acele olsun dediler geçen hafta cuma gününden hallettiğimiz evraklarımızı bir türlü kendilerine ulaştıramadık diyen kültür turları seyahat acentaları artık yapacak birşeyimiz kalmamıştı mecburen işlerimizi Türsab Merkez ile çözeceğiz diyerek balayı otelleri olayın peşine düştüler.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


View Results


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder