9 Eylül 2013 Pazartesi

Bodrum Haber Buz Gibi Tatil | Bodrum Baskısı - Bodrum Haberleri

Bodrum’da balayı otelleri bir otel, aşırı karadeniz turu sıcaktan bunalan müşterilerini serinletmek için meyve servisi yapıp havuza da kova kova buz seyahat döktü. Animatörler günlük eğlence aktivitelerini de havuz içinde yaptırarak turistleri hem serinletti hem eğlenceli anlar yaşattılar.


Aşırı sıcaklar, otelleri müşterilerini serinletmek için alternatif çözümler bulmaya yöneltti. Hava tatil sıcaklığının 41 dereceyi bulduğu Bodrum’da, dört yıldızlı Forever Club Otel’de yurtdışı turları su jimnastiği yapmak için havuza giren turistlere soğuk kavun, karpuz ve salatalık ikram edildi. Havuza da kova kova buz döküldü.


İstanbul’dan tatile gelen Yıldız Karlangıç, “Sıcakların etkisi nedeniyle havuzda serinlemeye çalışıyoruz. Otel çalışanları da bizi serinletmek için meyve servisi yaptırıp, havuza buz attırdı.” dedi.


Forever Club Operasyon Müdürü İbrahim Tarım da, “Hava antalya otelleri sıcaklığı 41 dereceye ulaşınca turistler gölgelere kaçmaya başladılar. Turistleri çekebilmek için tüm etkinliklerimizi havuz içine aldık. Bu etkinlikler sırasında da garson arkadaşlarımız havuza girip, turistlere soğuk, karpuz, kavun, salatalık servisi yaptılar. Turistlerin rahat etmesi için kovalarla havuz içine buz dökerek, suyun ısınmasını engellemeye çalıştık.” diye konuştu.





XHTML: You can use these tags:
kültür turları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder