2 Eylül 2013 Pazartesi

Konyaspordan 5 imza birden

Torku Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde düzenlenen imza töreninde altyapıdan yetişen 5 futbolcuyla sözleşme yenilediklerini söyledi.


Ömer Ali, Tolga ve İsak Çakmakla 2015, Selim kültür turları ve Recep ile de 2016 yılına kadar balayı otelleri birlikte olacaklarını belirten Çimen, "İki yıldır takımımızda oynayan arkadaşlarımızın sözleşmelerini uzattık. İnşallah bu süre içinde takımımızdan yıldızlar çıkacak. Bu 5 arkadaşımızdan daha çok katkı bekliyoruz" dedi.


Transfer çalışmalarının devam ettiğine değinen Çimen, "Transfer defterini yurtdışı turları kapatmadık, oyuncu alacağız. Görüştüğümüz isimler seyahat var. Basına da yansıdığı üzere Thomas Buffel ile görüşmelerimiz devam karadeniz turu ediyor. Birkaç gün içinde netleşecek. O olmazsa alternatif tatil oyunculara bakacağız. Bir veya iki tane de yerli oyuncu almayı düşünüyoruz" diye konuştu.


Çimen, Fenerbahçe galibiyetiyle sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getirerek, "Biz takım olarak sezonu bu hafta başlamış sayıyoruz. Fenerbahçe karşısında oynanan oyunu baz almıyoruz. Gerçek takımımızı Sivasspor ve Kasımpaşa maçlarında göreceğiz. Ligi iyi bir yerde antalya otelleri bitirmeye gayret edeceğiz" ifadesini kullandı.


Yazılım: Haber Yazılımı Tasarım: Haber Scripti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder