15 Eylül 2013 Pazar

Turizmin Yeni Gözdesi Termal Oteller | Şeh®iye.org

asya termal3 300x193 Turizmin Yeni Gözdesi Termal Oteller


Türkiye her yıl yüzbinlerce turistin ziyaret ettiği Avrupa’nın en gözde turizm bölgelerinden biridir. Her mevsim turizmin farklı bir dalını tadabileceğiniz ülkemizde her geçen gün daha fazla turizm tesisi hizmet tatil vermeye başlamaktadır. Son zamanların dikkat seyahat çeken turizm dallarından birisi de sağlık turizmi. Sağlık turizmi konusunda kuşkusuz en çok ismini duyduğunuz mekânlar ise termal oteller. Termal oteller termal kaynakları ile bulundukları yörelerin doğal güzelliklerinin arasında stres ve karmaşadan uzak son derece nezih bir tatil yapmanıza olana veren termal kaynaklar üzerine kurulmuş modern yapılardır.


Yıllardır insan sağlığına olumlu etkisi bilinen termal kaynaklar ülkemizdeki girişimcilerin dikkatini çekmiş ve modern termal oteller sayesinde bu kaynakların kullanımı daha da yaygınlaşmıştır. Termal kaynaklar şeker hastalığından balayı otelleri eklem ve kas ağrılarına, çeşitli deri hastalıklarından kalp hastalığına kadar birçok hastalığa iyi gelmektedir. Bunun dışında son derece huzurlu bir tatil imkânı sunan termal oteller farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyen herkes için ideal mekânlardır. Termal otelleri diğer tatil yörelerinde hizmet veren otellerden ayıran en önemli etken, hem bir otel rahatlığı sunması hem de bir hastane gibi insanları sağlığına kavuşturmasıdır.


Yüzyıllardır toplumların faydalandığı içerisinde sağlığa faydalı birçok minerallerin bulunduğu sıcak su kaynaklarının termal otellerde farklı şekillerle sunulması hem yerli hem de yabancı turistlerin dikkatini çekmektedir. Termal tesislerin bu denli dikkat çekmesi nedeniyle karadeniz turu açılan yeni termal oteller de bu sektörde rekabetin bir hayli artmasına neden olmuştur. Son zamanlarda farklı yurtdışı turları otellerin farklı kampanyaları sayesinde kültür turları çok daha ekonomik hale gelen bu hizmetler hakkında fikir sahibi olmak ve termal otelleri daha yakından antalya otelleri tanımak için http://termaloteller.tv/ internet sitesini ziyaret edebilir ve size en uygun termal oteli seçebilirsiniz.


You must be logged in to post a comment.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder