9 Eylül 2013 Pazartesi

Kalaba Kavşağı inşaatı son hızla devam ediyor | İL GAZETESİ

Akyurt Belediyesi’nin Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte başlattığı köprülü kavşak inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Başkent Ankara’yı kuzey komşularına bağlayan karayolunun Akyurt’tan geçen kültür turları kısmında, Kalaba mahallesini ilçe merkezine bağlayan kavşakta, balayı otelleri geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan çalışmalar sonucunda köprü şekillenmeye başladı.


Çalışma hakkında bilgi veren Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş “Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen proje ortaya çıkmaya başladı. Anayol üstten direk geçerek, kavşakta geçmişte yaşanan yurtdışı turları üzücü kazaları sona erdirecektir. Bağlantı yolları seyahat ve Akyurt Çayı üzerindeki iki köprü de yeniden düzenlenerek bu karadeniz turu çalışma tamamlanacak. Hızla devam eden çalışmalar en kısa tatil sürede bitirilerek köprü hizmete açılacak. Projenin hayata geçirilmesinde bize destek olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları ilgazetesi.com.tr.ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif antalya otelleri link verilerek ve ancak izinle kullanılabilir.


| | İletişim | Hakkımızda | Gizlilik Politikamız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder