12 Eylül 2013 Perşembe

“ANKARA’YI KALECİK’E TAŞIYACAĞIM” | Anka Yaşam

AK Parti Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Uludağ, memleketi Kalecik’te yıllardır “taş üstüne taş konulmamasını” eleştirerek, “Ankara’ya sadece 60 kilometre uzaklıktaki Kalecik, sahip olduğu değerlerle Beypazarı’ndan da önde ancak, bu değerlendirilemiyor” dedi.


Ömer Uludağ, Türkiye’nin makus talihini yenen, dünyanın lider ülkelerinden biri olmasını sağlayan AK Parti iktidarının belediyelerde de ülkeye çağ atlattığını kaydetti.


Bugün çok sayıda Anadolu kentinin AK Partili belediyeler sayesinde çehresinin değiştiğini bildiren Uludağ, yurt genelinde polis teşkilatında 22 yıllık yöneticilik deneyimini, gözlemleri, tecrübeleri ile memleketinde yaşatmak istediğini ifade etti.


Ömer Uludağ, kültür turları bu çerçevede Ankara’daki iş dünyası ve hemşerilerinin de desteğini alarak Kalecik’e gönül verdiği AK Parti’den aday olmak için çalışmalara başladığını vurgulayarak, şunları söyledi:


“Kalecik’in Altıntaş eski adıyla Kumarlaş köyünde ilkokulu okudum. İmam hatip lisesini de 2 yıl orada okuduktan sonra öğretmenimin beni başarılı görmesi üzerine devlet parasız yatılı seyahat okuluna seçilerek Yozgat İmam Hatip Lisesi’nde lise hayatına devam ettim. Üniversite öğrenimimi Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra Polis Akademisi sınavlarını kazandım ve bir yıllık eğitimin ardından komiser yardımcısı olarak mezun oldum. Halen Fatih Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’nde masterima devam etmekteyim. Kalecik’te yıllardır taş üstüne taş konmadı.”


Mesleği gereği halk psikolojisini çok iyi bildiğini anlatan Ömer Uludağ, meslek yaşamındaki başarısında da bu becerisinin büyük katkısı olduğuna işaret etti.


Ömer Uludağ, çok sayıda kitlelerle kurduğu diyalogların kendini siyasete çektiğini belirterek, şöyle devam etti:


“Ankara’daki çok sayıda sivil toplum kuruluşu ile çok yakın temas içindeyim. İş dünyasında kurduğum dostlukların yatırıma hasret kalan Kalecik’e aktarılması için şimdiden kolları sıvadım. Partimden de bu süreçte sağ olsunlar çok büyük destek görüyorum. Tüm bunları değerlendirerek öncelikle Kalecik ilçesi ve halkına ülkeme milletime hizmet vermek bu alanın bana çok geniş bir hizmet imkânı sunacağını düşündüğüm için yola çıktım.”


Ömer Uludağ, Kalecik ilçesinin sanılanın aksine çok büyük antalya otelleri değerleri olduğunun altını çizerek, en büyük avantajının ise alternatif mekân ve yatırım ortamı arayanlar için biçilmiş kaftan olması olduğunu bildirdi.


Fırsatlar ilçesi Kalecik’in Ankara’ya sadece 60 kilometre uzaklıkta olduğunu, sahip olduğu değerlerle Beypazarı’ndan bile önde bulunduğunu ifade eden Uludağ, şöyle devam etti:


“Kalecik gibi hem organik tarım, hem de turizm yönünden zenginlikleri bulunan bir ilçeyi en kısa zamanda hak ettiği yere ulaştıracağım. Nüfusunu çok kısa bir sürede en kötü şartlarda ikiye, üçe katlayabilecek bir ilçe olan Kalecik’te organik tarımı turizm ile taçlandıracağım. Ankara’da aynı mekânlardan sıkılanlar ilçemizi organik ürünlerle kahvaltı, brunch yapmak için doldurabilir. Dünyaca ünlü Kalecik karası üzümü ve henüz yeteri kadar tanınmayan bu üzüm türünün daha büyük ve lezzetlisini tadabilirler. İlçede en önemli sorunlardan biri olan imar sorununu çözeceğim. Yollar, kaldırımlar perişan durumda, balayı otelleri konukları misafir edecek mekân neredeyse yok. Kentin sorunlarını çok iyi bilen ekibimle önce bu tatil sorunları gidererek işe başlayacağız. Bizim için çok ama çok önemli bir değer olan Kalecik Kalesi’nin makus talihini yeneceğiz. Kalenin üstünden geçecek bir teleferik ile nostaljik bir hava yaratarak Ankara’nın yorgunluğunu atmak isteyenler için yeni bir mekan yaratacağız. Aynı zamanda bizim için bir başka çok önemli değer olan Kızılırmak’ı su sporlarına açacağım. Kısaca, büyük çevremle Ankara’yı memleketim Kalecik’e taşıyacağım.”


Cevabı iptal etmek için tıklayın.


Beni sonraki yorumlar için karadeniz turu e-posta ile yurtdışı turları bilgilendir. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir.


Tüm kadın giyimi fırsatları için tıklayın !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder