Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte turistler; ceviz, nar, vişne, karpuz, kızılcık, antalya otelleri çilek, ahududu, böğürtlen, şeftali, üzüm ve gül reçelleri gibi bir çok ürünün tadına bakma fırsatı buldular.
Azerbaycan Milli Mutfak Kültürü Derneği Başkanı Tahir Emiraslanov, festivale iki yıldan beri hazırlandıklarını belirtirken, festivalin ilk balayı otelleri yılı olmasına rağmen tatil çok büyük ilgi gördüğünü, gelecek yıl uluslararası bir boyut kazandırmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
XHTML: You can karadeniz turu yurtdışı turları use these tags:
kültür turları
Turizm gazetesi Turizm Tatil Seyahat.com üzerinde reklam vermek için Hot Affiliates reklam seyahat ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder