2 Eylül 2013 Pazartesi

Almanya, Türk turistler için tanıtıldı | İL GAZETESİ

Türkiye ve Almanya’dan çeşitli kurumlar işbirliği içerisinde turistlere ülkelerini tanıtmak için toplantı düzenledi. Bu kapsamda Türk Hava Yolları (THY) ve Almanya Turizm Merkezi, Türk acentelere tanıtım yaptı.


THY Nürnberg Müdürlüğü, Almanya İstanbul kültür turları Başkonsolosluğu, Almanya Turizm Merkezi (Nürnberg ve Frankfurt), Almanya Demir Yolları (DB), Nürnberg Havalimanı (FNG) ve Frankfurt Havalimanı (FRAPORT) seyahat işbirliğinde Türkiye’de Almanya’yı daha iyi tanıtmak için Wow Hotel İstanbul‘da toplantısı yapıldı.


THY Nürnberg Müdürü Dr. Osman Nuri Hasırcı, toplantının amacının Türkiye’de Almanya’yı, Almanya’da da Türkiye’yi daha doğru tanıtmak olduğunu ifade etti. Burada ‘kazan kazan’ politikasını esas aldıklarını ifade eden Hasırcı, “Basın mensuplarını sektörümüzle ilgili aktif arkadaşları davet ediyoruz. THY’nin Nürnberg müdürlüğünün 7 seferi vardı, şu antalya otelleri an 18 seferimiz var. Yolcularımızı mutlu ediyoruz. Almanya’da 12 noktaya uçuyoruz. Haftalık 250 uçuş sunuyoruz. Bu 250 uçuş az değil. Büyük bir arz. Bu arzı pazarla, yolcuyla paylaşıyoruz. Yolcumuzun geleceği ve mutluluğu, bizim mutluluğumuz kabul ediyoruz.” dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları ilgazetesi.com.tr.ne aittir. balayı otelleri Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tatil tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan köşe yazısı/habere aktif link verilerek ve ancak izinle kullanılabilir.


| | karadeniz turu İletişim yurtdışı turları | Hakkımızda | Gizlilik Politikamız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder