28 Ekim 2013 Pazartesi

Pınar Termal Tatil Köyü | Tatilde

Termalin başkenti Afyon’a büyük bir yatırım daha, Pınar Termal Tatil Köyü kendi tarzınca termal ve tatil köyü konseptini birleştirip hizmetlerine başladı. Bir süredir Afyon halkı tarafından da beklenen tatil köyü şimdi tatilcileri beklemekteler. Uygun fiyata, tatili ve sağlıklı bir günü sunan Pınar Termal, lüks odaları ve lezzetli yemekleri ile misafirlerini bekliyor.





Tatilde.org olarak afyon hakkında bir çok makalemizi sizlerle paylaştık. Genel olarak otel veya devremülk sistemi hakkında yüzbinlerce kişiye çeşitli bilgilendirme yazılarımızı ulaştırdık. Pınar Termal yapım ve tasarım aşamasından o saniyeye kadar misafirleri için ilk sıradaki vermek istedikleri duygunun “huzur” olduğunu belirtmemiz çok kolay olurdu.


Daha önceleri Pınar Termal’de konaklama fırsatına erişti iseniz aşağıdaki yorum kısımından Tatilde kullanıcıları için bilgilendirme mesajlarını bizler için yazabilirsiniz.


XHTML: You can use these tags:



Dipnot : Sitemizin amacı bir kurumu inciltmek degil iyi bir tatil geçirmek isteyenlere acizane yardımcı olabilmektir. Sitemiz pek fazla ticari mantık güdmez o acıdan size maksat para olsun torba dolsun muhabbetleri yapmaz. İçten ve özden ne geliyorsa odur yazılanlar. Yazar kadromuzda aynı şekilde düşüncesel olarak birbirlerine yakın kişilerdir. Şeklin bu olmasından tatilde.org gurur duyar ve bu özelligini kaybetmemek için savaşır.


Sonuçlara Bakın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder