8 Temmuz 2014 Salı

Alyans – Yasal ve Geleneksel Boyutları | değerli taş

bazı batı ülkelerinde değil hepsinde, hem erkek ve kadın kendi Nişanınızı yüzükler. Çoğunlukla halka bazı kıymetli metal malzemeden yapılmıştır grup halindedir. Günümüzde, yenilikçi tasarımlar ve alternatif metaller de yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. This Akkor, Paslanmaz çelik ve titanyum içermektedir. Ancak, erkek kol saatler için çoğunlukla nişan ve düğün kez tercih edilmektedir. Bazen basit metal veya altın bantlar da kullanılmaktadır.


Batı kültüründe nişan yüzüklerini hukuki statüye sahip. Onlar da damadın koşuluna bir hediye olarak kabul edilmektedir. Bu onun damat tarafından geline verilen gereken hediyedir. Ayrıca, yakın gelecekte yakında evlenecekler İki taraf arasında bir bağlılık sembolü. Bununla birlikte, nişan kırılmış varsa halkalar çoğunlukla iade edilir. Batı saray angajman yüzük ve nişan bazılarına nedeniyle Kırılmışsan kıymetli hediyeler kabul edilir bu halkalar hala büyük bir hediye olarak kabul insanlar çöp atıyorlar izin verilmemektedir neden olmaktadır. Bu ülkelerde var bu halkalar için bazı hukuk kuralları vardır. Örneğin adam kadınlar izin verilmiyor ve zorunlu adam onu ??ring dönmek için nişan tatili.


Nişan yüzük de nişan olayı bile unutulmaz ve kalıcı hale getirmek için özel vesilelerle sunmak için kullanılır. Bu Sevgililer Günü Paskalya veya Noel Bayramı içerebilir. Aslında bu tatil ve hediye mükemmel bir gün olarak kabul. Batı kültüründe Noel günü sunulmuştur o yüzüklerin ve alıcısına aittir nişan yukarı kırarsa, halka feda eden geri değildir.


Türkiye kültüründe, nişan yüzüğünü en iyi damadın sevgilisi vermek olabilir mevcut kabul edilir. Yani, özel ilgi her zaman verilir ve pahalı halkaları bir damat tarafından satın vardır.


XHTML: You can use these tags:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder