30 Kasım 2013 Cumartesi

Samsung Galaxy Note 3 Almak İçin Nedenler? Galaxy Note 3 Almalı Mıyım?

Samsung‘un phablet yani tablet telefon sınıfının son gözdesi olan Galaxy Note 3 bütün dünyada olduğu gibi Türkiye‘de de satışa çıktı ve büyük bir ilgi ile karşılaştı. Kimileri neden Galaxy note 3 alması gerektiğini çok iyi biliyorken kimileri de neden Galaxy Note 3 almalıyım diye kendisine soruyor? Bizde kendine bu soruyu soranlara cevap niteliğinde bir yazı hazırladık.


Tablet telefon kavramını ilk ortaya atan Samsung, hala pazarda tek ve kimse boy ölçüşemiyor. İlk Galaxy Note modelinde Galaxy Note 3′e kadar inanılmaz bir gelişim gösteren cihaz hali hazırda milyonlarca mobil kullanıcının vazgeçilmezi konumunda.


Daha büyük ekranlı bir cihaza geçmek, Galaxy Note 2′den Galaxy Note 3′e geçmek yada ilk defa bir Galaxy Note 3 sahibi olmak için karar veremiyorsanız size fazlasıyla yardımcı olacak bu yazımıza göz atın. Neden Glaxy Note 3 sorunuza bu yazımızda cevap bulacağınızdan eminiz.


Ayrıca bakınız: Galaxy Note 3 İnceleme


Galaxy Note 3


Milyonlarca uygulamanın bulunduğu Google Play Store’da hiçbir kısıtlama ve sınırlama yok. Üstelik bütün oyun ve uygulamalar daha büyük ekranda kullanma şansı.


Tasarım harikası bir cihaz olan Note 3′ün malzeme kalitesi oldukça iyi. Üç farklı renk ile gelen Note 3 sizi özel hissetmenizi sağlıyor.


Mobil cihazların en büyük sorunu olan pil sorunu Galaxy Note 3′e uğramamış gibi. Güçlü pili ile çok uzun saatler boyunca size hizmet ediyor.


Mükemmel kamerası sayesinde hem video hemde fotoğraf konusunda bütün beklentilerinizi karşılayan bir cihaz. Yüksek çözünürlüklü multimedya özellikleri ise en özel anlarınızı kayıt altına almayı başarıyor.


En hızlı kablosuz bağlantı Galaxy Note 3 ile birlikte hayatımıza girdi. Son teknoloji kablosuz bağlantı özellikleri ile jet hızında bağlantı deneyimi sunuyor.


Galaxy Note 3


samsung-galaxy note


Galaxy Note 3


Samsung Galaxy Note 3


Samsung Galaxy Note 3 Donanım ve Teknik Özellikleri, İncelemesi


Samsung Galaxy Tab 3 7.0


Windows Phone 8 İçin Özel Face[...]Bing Weather - Windows Phone

Bing Weather - Windows Phone

Windows Phone İçin Hava Durumu[...]LINE - Windows Phone

LINE - Windows Phone

Windows Phone için Mesajlaşma [...]Polis ses efektleri - Symbian

Polis ses efektleri - Symbian

Nokia İçin Polis Zil Sesleri v[...]Kim Arıyor? - Symbian

Kim Arıyor? - Symbian

Nokia İçin Kimin Aradığını Öğr[...]MazeLock - Symbian

MazeLock - Symbian

Nokia İçin Desen Çizme Ekran K[...]








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder