27 Kasım 2013 Çarşamba

Kavisli Ekrana Sahip Samsung Akıllı Telefon Geliyor! İlk Kavisli Akıllı Telefon Ne

Akıllı telefon pazarının en büyük taşlarından birisi olan ve sürekli yenilikçi akıllı telefonlarla tüketici kendine bağlamayı başaran Samsung, şimdi de bambaşka bir teknoloji ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Samsung tarafından yapılan açıklama ile kavisli bir ekrana sahip akıllı telefonun tanıtılacağı duyuruldu. Ekim ayı içerisinde yapılacak olan tanıtımda kavisli bir ekrana sahip akıllı telefon tanıtılacak.


Samsung tarafından Ekim ayında düzenlenecek olan lansmanda kavisli ekran akıllı telefon tanıtılcak. Güney Kore‘li üretici Samsung’un başkent Seul’de düzenlediği basın açıklaması ile birlikte bu bilgi paylaşıldı. Kavisli ekrana sahip telefonun tanıtılacağı bilgisi dışında herhangi bir açıklama da yapılmadı.


samsung


Aslında IFA 2013‘de hafif kavisli ekrana sahip televizyonlarını görücüye çıkaran Samsung bunun sinyallerini vermişti. Ancak çok uzak bir teknoloji olarak gözüken kavisli ekran teknolojisini Samsung çok erken sunacak gibi görünüyor.


Apple‘ın elinde en yüksek kararlılığa sahip akıllı telefon üreticisi unvanını alan Samsung, bu kararlılığını kavisli ekran telefon ile birlikte üst seviyeye çıkaracağa benziyor.


samsung-galaxy note


Turkcell T40 İnceleme 3





Samsung Galaxy Gear


Sony Xperia Z1





Windows Phone 8 İçin Özel Face[...]Bing Weather - Windows Phone

Bing Weather - Windows Phone

Windows Phone İçin Hava Durumu[...]LINE - Windows Phone

LINE - Windows Phone

Windows Phone için Mesajlaşma [...]Polis ses efektleri - Symbian

Polis ses efektleri - Symbian

Nokia İçin Polis Zil Sesleri v[...]Kim Arıyor? - Symbian

Kim Arıyor? - Symbian

Nokia İçin Kimin Aradığını Öğr[...]MazeLock - Symbian

MazeLock - Symbian

Nokia İçin Desen Çizme Ekran K[...]








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder