1 Ocak 2014 Çarşamba

SEO Analizi Önemlidir

SEO analizi, web sitenizin içi ve dışı önemli seo kriterlerine uygun olup olmadığının analiz edilip, hataların / eksiklerin ve önerilerin sizinle paylaşılmasıdır. Bu analizde temel olarak web sitenizin içeriği, kod yapısı, kalıcı bağlantıları, backlinkleri, dmoz kaydı, alexa değeri ve sosyal medya etkinliği gibi SEO kriterleri incelenmektedir.

SEO analizinin temel amacı sitenizde bulunan içeriğin arama motorlarındaki durumunu net bir şekilde görebilmek ve sitenizde sahip olduğunuz kullanıcı kitlesinin davranışlarını incelemeye yöneliktir. Arama sonuçlarında yükselebilmeniz için sadece sizin sitenizde yaptığımız çalışmalar yeterli değildir.
   

Aynı zamanda rakiplerinizin ve sektörünüzün SEO çalışmalarını analiz edip sizinle paylaşabiliyoruz. Rekabetin yüksek olduğu sektörlerde başarı sağlanabilmesi için SEO çalışması süresi daha uzun olması normaldir. Bu gibi uzun süreçleri kısaltmak amacıyla organik SEO yapısını bozacak düzeyde aşırı SEO çalışması yapmak olumsuz sonuçlar doğurabilir. 

Genel olarak baktığımızda dengeli ve başarılı bir SEO için analizler yapılarak SEO çalışmalarının hangi yönde ne yoğunlukta devam edeceği sonucuna daha kolay ulaşılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder